Fortuny & YSL

lördag, 11 november, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Igår blev det till att tillbringa förmiddagen vid mejlen och tangenterna, mycket i görningen. Ett pressmeddelande släpps nästa vecka om ett spännande utställningsprojekt, och allt måste vara synkat med de andra involverade aktörerna. Och nu verkar allt ha blivit rätt vad gäller både ett porträtt, pratminus och pressbilder. Har en fantastiskt bra kommunikatör som heter Stefan som aldrig lämnar något åt slumpen. Eftermiddagen blev det dags för fler utställningar, nu Mariano Fortuny på Musée Gaillera och så en sväng in på Musée Yves Saint Laurent. Det är absolut nödvändigt att ”ta in” för att kunna leverera något ut till en publik, att se utställningar är i mitt fall ett kärt måste, men att läsa, studera folk och hänga med i konsumtionsvanor är också ett måste. Sedan behöver man förstås inte konsumera själv i någon hög fart. Bara för att man arbetar med mode tror många att jag älskar att shoppa och driva runt i butiker. Kunde inte vara mer fel. Går endast i modebutiker i form av en slags ”omvärldsbevakning”. Skall jag köpa något blir det alltid samma sak, underkläder från Wolford, t-shirts från Petit Bateau, hudvård från Dermalogica och de lyxigare och roligare grejerna från netaporter.com


 

Kommentera