Processen har börjat

onsdag, 8 november, 2017 av Camilla Thulin

Idag har vi startat kostymprocessen med musikalen Camera på Östgötateatern. Förutom det som ska sys, är det en hel del plock, vilket innebär plagg från teaterns innehållsrika kostymlager. Det innebär att prövningarna blir som en workshop, vilket är väldigt kul. Då jobbar vi i grupp, vi som plockat och artisten, vad tycker vi? Mina fina, roliga, skickliga kollegor på kostymateljén är bästa support och smak. Vi tycker att vi kom iväg en bit idag, tillsammans med våra artister. Det är alltid lite rafflande med de första workshop prövningarna, men mitt kostymgäng är gamla i gården, tillsammans med mig har vi nog 200 år i yrket och då brukar det bli bra. 

Sanna, Kajsa, Musse och Åsa.

Carro i 40-tal från Pls Touch – Edman&Andersson, flott butik i Stockholm.

Musse återgår till valpstadiet.

Hani en början till Dandylook med riktigt dyrbara skor.

Kommentera