Resandet har börjat

tisdag, 7 november, 2017 av Camilla Thulin

Idag tog Musse och jag tåget till Norrköping, målet var kollationeringen av Camera, Östgötateaterns stora musikal om Ingrid Bergman, som har premiär i slutet av januari -18 i Linköping. Roligt att lyssna på nyskrivet verk och för mig nya artister. Ateljén har jobbat på jätte fint, bästa kollegorna. Musse och jag har tagit in på The Lamp, Norpans flottaste hotell. Står inte ut att bo uselt, i synnerhet inte då jag är förkyld och fryser. Det enda tråkiga är att hotellet har en släng av hundfobi, vilket innebär att hundar ej är välkomna i hotell huset med reception, bar, restaurang och rum. Vi bor i huset över gatan, alldeles utmärkt, fint och mysigt. Trodde att jag skulle kunna äta middag i baren vid receptionen, men det gick inte. Istället blev det en tur på stan där jag träffade på Sushi Yama, hämtmat i sängen fick det bli. Det går ingen nöd på mig, vi har det mysigt. Det blir tidig kväll och ny rolig dag med provningar på ateljén imorgon.

Min gamla kollega, scenograf Bengt Fröderberg.

Kostymchef Åsa, fogar ihop Ingrids klänning.

God Natt!

Kommentera