Snart ny vecka….

söndag, 5 november, 2017 av Camilla Thulin

Är inne i ett makalöst ekorrhjul, absolut inte tråkigt på något sätt, men total fokuserat. Inte så kul för andra att höra om eller se. Det handlar mest om produktionssiffror, metrar, material, modeller, priser, fabriker, leverantörer, teatrar, regissörer, transporter, personal, middagar, hund, planering, tvätt, promenad, bunkra….o.s.v. ni vet precis. Håller på att förbereda mig inför Novembers och Decembers alla resor. Turerna går till Norrköping, Paris, Malmö och Polen. Har redan bokat 40 hotell nätter, varav en resa med mitt gäng till Polen på 15 nätter. Ska boka på minst 10 nätter till mig själv innan årets slut. Logistik är mitt huvudtema just nu och att allt rullar på medans min kropp är på annan plats, så kommer min hjärna att vara i ateljen åtminstone halvtid.  Är glad att jag är en pragmatiskt sinnad dam, vilket innebär någorlunda ordning och reda och inget flummmmmm. Imorgon ateljén och tisdag Östgötateatern. Allt detta medans en förkylning plågar mig, men med hjälp av bunkrade Polska piller håller jag den hyfsat i schack. Därför blir det bara bilder från Musses vecka, den ser lite roligare ut!

Kommentera