Tack Skåne!

måndag, 30 oktober, 2017 av Camilla Thulin

Då var denna fina weekend i Skåne slut. Den avslutades med en trevlig Vietnamesisk middag och en övernattning på trevliga Mäster Johan i Malmö, som numer heter MJ’s. Har bara två klagomål, för hög musik vart man än går…. och smårätter att dela på i restaurangen. Jag vill äta riktig middag med förrätt och huvudrätt. Tycker inte om att dela mat, såtillvida det inte är asiatiskt och med Johan. En smaksak helt enkelt, det är ju bara att gå runt hörnan och äta någon annanstans. Självklart kommer jag att bo där igen, växlar mellan MJ’s och Rennaisance, beroende på prisbilden, så gör alla så den trevliga receptionisten. Nu sitter jag på Kastrup och väntar på att ta mig norröver, det blåser tyvärr nordliga vin där idag, jag som trodde det var sydvind, tji fick jag!

Kommentera