Fullfart

torsdag, 26 oktober, 2017 av Camilla Thulin

Nu är det högtryck i ateljén. Är på plats tidigt och hem sent. Vi planerar höst – 18. Vilket innebär beslut om vilka nya och gamla modeller, som ska in, vilka tyger vi ska ha. Det är ett pussel, som tar lite tid, somliga tyger åker både in och ut flera gånger innan vi är klara. Mellan detta är det teatermöten och kundbesök. Just nu står jag på Arlanda, för att ta mig till en
trevlig kundkväll på Ströms i Götet. Min Norwegianflight är 1h sen, så jag fick köpa en SASbiljett på tåget ut mot Arlanda. Jag har inte tid att vara sen till Ströms damkväll. Hade jag rest privat hade jag aldrig gjort så, men reser jag till en kund, så är tidsperspektivet extremt viktigt. Musse fick dessutom lite höstsemester på Helenas Hundhotell, somliga har det bra, så även jag.

 

 

 

Kommentera