Kalvnjure och NEJ

onsdag, 18 oktober, 2017 av Karina Ericsson Wärn

På väg hem igår slank jag ner i Hötorgshallen och köpte lite gott. Hos Latinamerikanska livsen köpte jag kalvnjure, salsicca och kamben. Salsiccakorvarna åkte direkt in i frysen, bra att ha stressiga dagar. Kambenen lades i marinad i en plastpåse. Blandade HP-sauce + färsk ingefära + färsk vitlök + färsk chili + soja + honung + bbq sås + söt chilisås. Kambenen skall ugnsstekas idag, och serveras med hemmagjord coleslaw och pommes. Kalvnjuren lagade maken till igår, serverades i Madeirasås och med ris. Makalöst gott. Försöker delvis arbeta hemma idag, ritar på en ny utställning samtidigt som jag förbereder en förhandling och ett antal avtal, och så säger jag nej till än det ena än det andra. Prova på att säga nej vettja! Lätt som en plätt faktiskt. Bara tre bokstäver istället för två som i ”ja”. Arbete hemmavid innebär att jag hinner ta en förmiddagspromenad i det makalösa höstvädret med make och hund.

Kommentera