Klä ut dig till dig själv

måndag, 16 oktober, 2017 av Camilla Thulin

En av dagens mest spännande uppgifter har varit ett stil/gestaltningssamtal med Nacka Kommuns chefer tillsammans med ledarskapsexperten Åsa Coey – Outstanding Leadership. Stil var slutspelet på hennes ledarskapskurs. Ett möte med ett gäng väldigt trevliga och öppna kamrater. Mitt resonemang handlar om att klä ut sig till sig själv. Dessa trevliga chefer möter alla sorters människor och yrken. Ett vanligt fel, som görs enligt mig är att man försöker klä ut sig till dem man ska möta. Självklart kan man inte ha värsta high heels och pennkjol om man besöker ett bygge och förväntas klättra runt lite bland byggställningarna o.s.v. Jag tror på P Gyllenhammars stil, att gå ner på verkstadsgolvet, som sig själv och inte försöka spela någon annan, man ska inte underskatta folk, det blir en slags bakvänd rasism. Kvällen avslutades med ett besök på Rigoletto, för att avnjuta premiären av Helena Bergströms nya film ”Vilken jävla cirkus”. Känner Helena och har jobbat tillsammans många gånger, en makalöst begåvad och rolig kvinna! Filmen är romantisk, vacker och väldigt kärleksfull. Ungdomarna i huvudrollerna är fantastiska, likaså övriga aktörer och aktriser och alla djur, hästar, hundar och två små gulliga grisar. 

Dagens kurslitteratur.

Tack, ensemblen!!!

Kommentera