På resa med Musse

torsdag, 12 oktober, 2017 av Camilla Thulin

Idag var det dags för en tur till kollegorna på Östgötateatern i Norrköping. Dagens möten handlade om form, snitt, mask och peruk, mina specialiteter, tillsammans med de skickliga ateljéerna. Maken repeterar 8h, så Musse får följa med. Det var två år sedan han tog tåget söderut. Oftast gick det bra och vi kom ofta fram i tid, men ibland blev det taxi från Hässleholm till Malmö, skit man får ta. Andra dagar, speciellt under vintern, leddes tågen till Malmö över Västerås, en tur, som jag klivit av innan den startat – typ 10h på tåget till fullpris. Ibland undrar man vilka klantskallar, som bossar över landets infrastruktur, som är mycket sämre än i Turkiet. Där finns det alltid en liten buss, som tar en någonstans och ett välutvecklat flygsystem. Nåja, idag funkade tågen utmärkt, både x2000 och panchoulinjen hem. Musse kände sig något obekväm i kundvagnen mot Norpan, där vi hade sällskap av 7 andra mycket fina hundar, mattar och hussar. På hemvägen var det minimal kupé och sällskap av fin svart jaktlabbe herre och trevlig matte, mycket fin övning för Musse – att tagga ner.

Äntligen hemma!

Kommentera