Ny nattkräm

tisdag, 10 oktober, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Med lite svalare temperatur utomhus, och torrare inomhusluft som följd, är det dags att se över hudvårdsprodukterna. Olika ”klimat” kräva lite olika saker. Liksom olika åldrar kan behöva få skjuts av lite olika funktioner. När det gäller hudvård skulle jag etikettera mig själv som lågbudgetkonsument. Det är olivtvål från topp till tå, olivolja med vatten till ögonmakeupen och mandelolja till nattansiktet. Känns ansiktshuden stram tar jag bort sminket med Weledas mandelkräm, följt av fuktig frottélapp. Men igår bestämde jag mig för att lyxa till det. Köpte en svindyr nattkräm från Clarins som skall lyfta och hålla upp. Typ. Återkommer med recension. Köpte ny foundation också, mer om den en annan dag. Och utanför Åhléns gav sig en läsare till känna, hon tyckte så mycket om att läsa sajten. Tackar ödmjukast! 

Kommentera