Vad gör vi på Damrummet?

fredag, 6 oktober, 2017 av Camilla Thulin

Är på Arlanda, reflekterar alltid att det är 25 meter kö till Damrummet och noll kö till Herrtoan. Jag vill ju helst ut därifrån så snabbt, som möjligt, eftersom Damrummet ofta är skitigare än Herrtoan. Hur vet jag det? Jo, jag besöker mer ofta Herrtoan eftersom det inte är någon kö. Är varken rädd eller generad inför herrar, lever ju med en, min ateljé är fylld av gubbar och mina 3 syskon är bröder. Kan det möjligen bero på opraktiska kläder? Byxor, skärp, blusar, som ska stoppas ner, strumpbyxor under byxorna – kvinnofällor helt enkelt! Själv bär jag ju alltid klänning eller kjol, tyvärr den kalla årstiden med strumpor, hatar strumpor. Därför går mitt besök supersnabbt, brukar oftast vara snabbare än alla gubbar jag känner. Därför vill jag rekommendera klänningar eller kjolar, gärna med lite vida kjolar, ännu mer praktiskt, då kan man gå in i en buske utan att blotta sig. Det är mycket varmare på vintern, eftersom luften runt benen blir varm om man dessutom har en längre kappa och ingen herr rock, som slutar på halva låter. En liten reflektion, såhär på morgonkvisten, då jag t.o.m. höll på att missa min flight, för att jag satt vid fel gate.

Kommentera