Resekaos

torsdag, 5 oktober, 2017 av Camilla Thulin

I höst reser jag runt som en galning. Det gäller att boka i tid, så att priserna blir hyfsade. För mig handlar det om resor till Norrköping och Malmö och några turer utanför landet, även inrikes måste man vara ute i god tid för att få en hyfsad deal. Därför hetsar jag alltid om provtider, för då kan jag köpa mina resor till ett bra pris, är mån om skattebetalarnas pengar. Nu är bara Oktober och delar av November bokade, så 4 – 5 turer till ska hänga på tavlan. Jag hatar att bo på halvdana hotell när jag är på jobb. Vill vara på gott humör och någorlunda utsövd då jag träffar mina fantastiska kollegor. Därför bokar jag alltid topphotell, för att undvika hotelldeppen, jag njuter inte att vara hemifrån, men bor jag på ett bra hotell kan det vara mysigt. När jag boar lite i good old Norpan är även Musse med, vilket gör att allt blir mycket trevligare. Det låter snobbigt, men jag jobbar jämnt, 24/7 och då måste det vara på topp, för att jag ska kunna leverera. Att det numer snålas på affärsresor är inget för mig, är ju min egna chef, så jag bestämmer själv. När min personal är ute i företagets ärende, så gäller samma regel, tror att kollegorna gör ett bättre arbete och det kostar bara  några 1000 lappar till. 

Kommentera