Hemma på kammaren

fredag, 29 september, 2017 av Camilla Thulin

Är hemma i Stockholm igen, förvisso har jag ju liksom den andra Granntanten två hem ett här och ett i – mitt wannabe äldreboende – Yali/Bodrum. Det finns ju fantastiska fördelar med båda boningarna, en lägenhet och ett hus i två helt olika klimatzoner. Om jag nu någon gång i livet har råd att bli Panchou, så kan jag faktiskt välja vart jag vill bo, en lyx få förunnat. Längtar redan lite tillbaka, men lyckan är ju oxå här, Musse är hemma igen, efter en härlig semester på Helenas Hundhotell och ateljén med mina underbara kollegor och mina fina uppdrag på MalmöOperan och Östgötateatern! Mina funderingar känns, som extrema i-landstankar. Men har man jobbat 24/7 i 30 år är man lite trött, om än glad och tacksam att allt faktiskt funkar. Några små tankar på kammaren en lördagskväll i hemmets helgd.


Kommentera