Stroganoff med sting

tisdag, 12 september, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Igår blev det ytterligare en töm-kylskåpet-middag. Gjorde en korv stroganoff med sting så här:

Mjukfräste röd paprika + gul lök + färsk ingefära + chili + finhackad vitlök. I med tomatpuré + torkad paprika + cayennepeppar. Fräs. I med gräddskvättar och lite vatten. Slog i lite Heinz chilisås samt en skvätt kycklingfond.

Under tiden som allt det där ovan puttrade ihop och luktade gott så strimlade och stekte jag falukorv som sedan östes ner i puttret. Lät allting gifta sig med varandra en 15 min. Smakade av. Tillsatte lite grovstött svartpeppar och salt. Rörde i gräddfil strax innan servering.

Serverade ris till. Och det hela blev inte bara en middag för 2 utan också 3 lunchlådor.

Nu mot jobbet och nästa utställning som har öppning redan 22/9. Mode i 5 akter. 


Kommentera