Dagen efter

söndag, 10 september, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Gårdagen avslutades guldkantat på restaurang Prinsen. Antony Penrose, Lee Miller son, fyllde 70. Till bordet hade jag bjudit en skara tongivande personer som man inte vill middagsfotografera. Men jag kan intyga att alla hade trevligt. Och då familjen Lee Miller till största delen består av veganer (sedan tjugo år) och tackar nej till alkoholhaltiga drycker, så blev middagen både nyttig och sund ur alla aspekter. Är ändå lite trött idag, och tänker så gott det går tillbringa dagen på soffan med fötterna på soffbordet. Vila till 100% är det förstås inte tal om, massor av mejl skall betas av, frågor kräver svar, somligt skall delegeras, annat skall funderas över. Och så skall jag läsa de texter som hittills publicerats om Lee Miller. SvD har påpassligt publicerat en Under Strecket idag, av Johan Ellerström om Lee Miller. Och i Expressen har Nils Forsberg skrivit. Även i Fokus finns en text, av Dan Björkman. Bonne lecture om ni vill!

 

Kommentera