Art Project Thanda

lördag, 9 september, 2017 av Camilla Thulin

Veckan har bara försvunnit. Höjdpunkten var en middag i Star for Life regi, en presentation av ”Art Project Thanda” för sponsorer och medarbetare. Tillställningen gick av stapeln på Sjöfartshuset på Skeppsbron i Gamla Stan. Fick vara med eftersom jag bor i stan och kunde passa på att presentera min ensemble Zulu Queen, för alla trevliga middagsgäster. En auktion är planerad på Auktionsverket i Stockholm i början av nästa år. Dan Olofsson, som tillsammans med sin hustru Christin är grundare till detta makalösa, pågående projekt, höll ett intressant tal om vad detta projekt var för något och att Star for Life är öppna för allt, som kan gagna verksamheten, tryck på det blå så ser ni vad de håller på med. Själv blev jag inkopplad i detta ljuvliga projekt av min gode vän, konstnären Johan Falkman, en av landets finaste porträttmålare enligt mig. 

Med mina goda vän Johan Falkman


Kommentera