Finissagemiddag

tisdag, 5 september, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Igår var det så äntligen dags för en aningens försenad finissagemiddag för utställningen Uppdrag Kostym! som vi visade hela sommaren på Kulturhuset Stadsteatern. Tillsammans med min chef Benny Fredriksson tackade jag Kenneth Kvarnström, danschef och kollega, samt designerduon Astrid Olsson och Lee Cotter som skapat kostymerna till flera av Kenneth Kvarnströms uppsättningar. Utan denna trio ingen utställning. Det blev en uppsluppen kväll som helt och hållet kom att handla om äktenskapets fördelar. Så kan det gå. Idag fortsätter mötena att rulla, från morgon fram till snudd på midnatt. Under tiden arbetar en hel armé av ljus- ljud- och utställningstekniker samt rekvisitör Petra med att få utställningen Lee Miller – Krig och Mode på plats. Den 8/9 kl.17-19 är det öppning. Bienvenue! 

Kommentera