Klädbekymmer

lördag, 2 september, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Jomen så dyker det så äntligen upp en dag i almanackan som inte är fylld av någonting överhuvudtaget. Underbart! Ägnar mitt lediga dygn åt klädvård, luftintag och sociala telefonsamtal. Veckan kommer bli hektisk, så i klädvårdspillret ingår också att hänga ihop diverse färdiga outfits att forsla till jobbet så att där finns färdiga ombyten. Underkläder måste med också förstås. Sköna rengöringsprodukter + deo + puder och annat livsviktigt för ett trevligt yttre har jag alltid i en liten påse på jobbet. I den finns också sådant som klädvårdsrulle, nya strumpbyxor, våtsavetter för fläckborttagning. En titt i almanackan visar att veckan innehåller inte mindre än tre representativa middagar, en vernissage med efterspel, och däremellan möten på ”hög” nivå som kräver ett oklanderligt yttre. Och utöver detta skall det också hängas utställning, för det har jag en annan outfit: vit läkarrock och vita handskar. Nu hänger jag inte själv konsten, utan det gör en rad flinka assistenter och tekniker. Men pilla lite behöver jag förstås göra då och då. Är otroligt nöjd med min ”nya” kemtvätt på Ölandsgatan. Snabba, duktiga och trevliga. Kan varmt rekommenderas om du behöver dylik service vid Skanstull med omnejd. Största klädproblemet: vad ska jag ha på mig vid lunchdiscot på Stora scen på onsdag, när vi skall dansa ut Kenneth Kvarnström? Saknar paljetter och annat glitter. Hmmm.Kommentera