Fleece

torsdag, 3 augusti, 2017 av Camilla Thulin

Min andra telefon krånglar  ed WordPress, så det är tur att man har två! Igår tittade vi på det svenska vädret på Rapport eller Aktuellt, dessvärre är det helt omöjligt att skilja dem åt eftersom de serverar exakt samma nyheter och reportage – det enda man vet är att det är SVT, eftersom man slipper reklamavbrott mitt i det brinnande kriget och det är ju alltid något när man verkligen försöker skilja programmen åt. Hur som konstaterade jag att fleecebyxorna åker på i helgen på långpromenaderna i regnet med Musse. Gillar ju inte långbyxor, eftersom jag tycker att det är obekvämt, kallt och bökigt. Däremot tycker jag det är supersnyggt och förstår alla, som föredrar detta plagg. Sedan kommer en liten parentes, som för mig är viktigt, det är fortfarande inte helt korrekt för en gubbe att bära klänning, därför känns det av yttersta vikt för mig att bära klänning, just ur ett kvinnoperspektiv. Därför kanske vi borde ha några fina fleeceplagg i kollektionen, en bra klänning och en du  kjol, som hållet värmen och är extremt lättskött. Det var mina funderingar igår innan alla somnade.


Kommentera