Färdig broderat

torsdag, 20 juli, 2017 av Camilla Thulin

Nu har jag äntligen broderat fast alla Cowrie snäckor på kaftankappans dekorationer. Hela lådan på ett kilo snäckor är mer eller mindre tom. Resten ska få dekorera en liten väska jag ska sy hemma i ateljén, en liten tillhörande sak. Nu fattas bara ihopmonteringen och det ska experten ur Nordin få göra, för det är hans som gjort mönstret och skurit till kartan med tillhörande kappa. Ska jag göra det tar det 1000 år och blir inte på långa vägar så elegant, som när han sätter igång maskinen. Skall också göra några tillhörande maffiga halsband med handgjorda indiska pärlor och större snäckor, som matchar ”Zuluqueen”, kreationens namn i katalogen, som ska tillhöra den stora auktionen, som ska gå av stapeln på Auktionsverket i slutet av detta år till förmån för Star of Life – Thanda Artproject.


Kommentera