Bekämpa Tristessen 

onsdag, 19 juli, 2017 av Camilla Thulin

Vi går till gymmet och springer nästan varje dag. Det är så jävla tråkigt, men dessvärre extremt nödvändigt för att mota bort all möjlig skit, som mer än gärna vill förpesta den unika kroppen man fått. Tristessen bekämpar jag med att lyssna om och på nya och gamla Sommarprogram jag ej hört. Igår och idag har jag lyssnat om på mina favorit Saror, fru Mohammad och fru Danius. Två makalösa kvinnor vars program jag redan hört, men kände att jag måste höra dem igen. Imorgon blir det Alice Teodorescu och på fredag lyssnar jag om Sakine Madon. Ett tips till dig, liksom jag, som inte orkar höra musik, vill lyssna på något, som berikar och ger nya tankar, tiden drar iväg, känner att jag inte har tid med för mycket ”ingenting.

Kommentera