Ny handväska

fredag, 7 juli, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Jag tänker vidare. Och idag fkuserar jag på en ny handväska. Tror förstås inte att någon sådan kommer att materialisera sig genom ren tankekraft. Men ett inköp av en ny handväska behöver vara genomtänkt. Så var det med det. Och det finns ju att välja på så att säga. Viktigast är att den går att bära tvärs över kroppen så att jag kan fladdra fritt med händerna, alternativt hålla i ett hundkoppel eller två. Väskan får heller inte vara för stor utan behöver kunna hänga med när jag flanerar fram i Kulturhuset Stadsteaterns gångar, kulvertar, korridorer och okända utrymmen.

Snygg och helt i min smak, men lite för dyster färgställning.

Modellen helt rätt, men färgen…njae.

Helt underbar, men kanske mer som fruktkorg på skrivbordet.

Snygg, och i en färg jag gillar, men på tok för stor.

Perfekt. Bara ett problem: tokdyr.

Kommentera