Renovering

tisdag, 20 juni, 2017 av Camilla Thulin

Sommaren går ofta åt att renovera sin lilla lekamen, så att man kan fortsätta äta och dricka mycket och ej sporta, något jag hatar. Förvisso promenerar jag typ 2 – 4h om dagen med Musse, men det är inte samma ska, som att springa. Vi ska inte glömma Cancerfonden budskap en snabb promenad på 30 minuter varje dag minskar cancerrisk med 30%. Själv måste jag ta i hardcore, eftersom mina kläder stramar och det funkar inte. Ju äldre man blir ju svårare är det att bli av med alla godsaker man stoppar i sig. Så nu styr vi kosan till gymmet varje dag och springer på band bland extrema bodybuilders. Målet är att springa en mil på en timme. Det ska jag klara redan nästa vecka och sedan får det rulla på med på med La Traviata i lurarna, roligare än så blir det inte. Tyvärr är vårt gamla kommunalgym med Ibrahim Bey skrotat, synd, för han var en stjärna, helt underbar person. Kanske de bygger ett Ikea Design hotell där, vad vet man……


Kommentera