Före och Efter

onsdag, 14 juni, 2017 av Camilla Thulin

Har nu gått till Irina, min underbara Nageltant i snart två år. Tröttnadeen dag på sunkiga händer. Jag tillhör ju kategorin, som ständigt raffsar i en massa skräp, färgar, tvättar, lagar mat, röjjer och målar. Mina naglar och händer brukar oftast se ut som en grovarbetares, vilket vore helt ok om jag vore det. Nu är jag ju mer som en hårt arbetande fin dam. Beslutade därför att göra något åt saken. Frågade mig fram och blev rekommenderad att gå till fru Irina Volkova – irinanailart.com – och det har jag aldrig ångrat. En makalöst härlig madame, som i botten är elingenjör med fantastisk formkänsla. Hon lägger på gelé på mina egna naglar och sedan kan de växa på, som ogräs. Jag vill ej ha lack, utan helt naturlig look. Kan gilla när naglarna ser lite bedagade ut, för det är äkta. Idag tog Irina ner naglarna, rensade upp eftersom vi inte kommer att ses på 7 veckor, jag får fila ner naglarna och lägga på lack varje vecka. För mig här det kul med långa naglar, i synnerhet när man kan skruva i en skruv med dem och röja och rafsa runt med allt från jord till kattsand. Ett litet skönhetsingrepp jag verkligen kan rekommendera om man tycker att händerna ser ut som skräp. Intresset att smörja in händerna och fixa med nagelbanden växer och plötsligt har man riktigt fina tassar om man jämför hur det var innan.

Nu ska naglarna få växa fritt, med lite filning, långa kommer de att bli…hahaha, återkommer i frågan.

Kommentera