Fotodag

tisdag, 13 juni, 2017 av Camilla Thulin

Den senaste tiden har jag varit föremål för olika reportage i diverse flotta magasin, vilket jag är oerhört tacksam för. Fantastiskt fint att media har lust att intressera sig för en dam, som inom några år ska bli 60, heder åt dem, för vi är många med feta plånböcker och fria viljor, vilket kommersialismen ständigt glömmer i sin ungdomsiver. Tror även att ungdomar känner sig lost där, eftersom de aldrig får bli vuxna och det är väl ändå vuxen man längtar efter att bli? Jag kände mig vuxen, som 15-åring, med helg/lov jobb på underbara Hemtjänst, egna stålar och eget ansvar. Nåväl, dagens plåtning var för Sköna Hem, temat var mina favoriter, med underbara journalisten Lollo Amble och superplåtis Kristian Pohl. I bättre händer kan man knappt hamna!

Hos underbara Fumi i finaste butiken Colours of Africa, en av mina favvo affärer.

Köper merparten hos en av de få privata bokhandlarna i stan, Söderbokhandeln på Götgatan.

Hos flotta Outi, blomsterbutiken JustforUs på Götgatan där jag inhandlar alla möjliga härliga varor.

Och slutligen min eviga favorit, Il Tempo, en härlig italienare med hjärta och smärta på rätt ställe. En inrättning vi Granntanter prisat i många år p.g.a. god mat/vin, fin service, överseende, uthållighet och personligt.

Kommentera