Omslagstant

onsdag, 7 juni, 2017 av Camilla Thulin

I vanliga fall heter det ju covergirl eller omslagsflicka, men idag blev jag omslagstant för ett fint skönhetsmagasin, Daisy Beauty, till hösten – extremt hedrande, tack flotta Kicki Norman, chefredaktören. Artikeln skall handla om åldrande och skönhet. Som de flesta vet, så finns det ingen gräns för mig hur mycket smink och fiff man får ha. Hade nöjet att jobba med fotograf Sara Arnald och makeupartisten med ett xtra stort hjärta för hundar Sarah Grundén, barnbarn till den fabulösa Per Grundén – operasångare, operettcharmör i Wien och skådespelare, hade nöjet att lära känna honom under några långfilmer. Temat skulle vara juveltoner, så då fick det bli några av mina gamla kära kaftaner och enorma smycken. Det är roligt att ta ut svängarna. Jag hade några extremt trevliga och kreativa timmar med ett gäng toppkvinnor!

Fina Sarah Grundén, alla hundars vän.

Somliga är sugna på fotograf Arnalds mat.

Kommentera