Hemmafrueri

lördag, 3 juni, 2017 av Camilla Thulin

Lördagar ägnar jag oftast åt det som nuförtiden anses vara genuin kvinnoförnedring och ojämlikhet, traditionellt ”kvinnogöra”..hahaha. Tvättstuga, strykning, bunkring av mat, systemet, matlagning lite städ och rens, helt enkelt saker och ting, som gör att livet blir något enklare i veckan. Rena kläder, nykokt hundmat, lunchlådor och veckovin. Tror nog att min hobby är hemmafrueri, för jag tycker varken det är tråkigt eller förnedrande. Bra person klarar sig själv. Hade jag haft barn skulle de utbildas till hemmafruar oavsett kön. Det är extremt praktiskt att kunna ta vara på sig själv och sin skit. Tänk på alla, oavsett kön, som aldrig lärt sig laga mat, sy i en knapp, tvätta, stryka, städa och göra lite snyggt runt ikring sig, livet blir tyvärr något fattigare och dyrare.

Kommentera