Helgbestyr

måndag, 29 maj, 2017 av Camilla Thulin

Medans alla Stockholmare var ute och mös i det mest magnifika sommarvädret, nästan lika varmt som i Bodrum ägnade jag mig åt hemmafruar. Planterade om mina Clivior, som nu är typ 62 år. Har välskött dem på bästa sätt, inget vatten och för små krukor. Nu ser deras situation ut på ett helt annat sätt. De har fått lekakulor, ny jord och rotrens och somliga har blivit separerade och fått egna krukor. Mitt dåliga samvete är lättat! När jag ändå var igång med grönt, rensade jag grönsalslådan och gjorde sopplunch till hela veckan. Hade nykokt kyckling till Musse vars buljong blev soppgrund. Min garderob har även rensats, liksom alla badrumsskåp. Det gäller att passa på när maken befinner sig på annan ort. Är mycket nöjd med mitt helgen, vilket innebär att veckan kan bli mer frivol.

Kommentera