Spurtar inför sommaren

fredag, 3 juni, 2016 av Camilla Thulin

Det är bråda dagar. Till mitten av månaden ska alla teaterproduktioner vara mer eller mindre klara. Rakt ner i fickan på Krusenstiernskagården och Maratondansen ska vara klara och Bullets over Broadway ska bara färdig planerad, så att alla plagg finns på plats sista veckan i juli. Vår höstkollektion ska börja levereras om några veckor och prover till vår 17 ska beställas. Privat beställningar och scenkostymer ska också färdigställa. Fullrulle nästan dygnet runt. Har dessutom en vidrig förkylning, som hänger sig kvar, trots en mängd polska piller, men vad gör det, så länge psyket är piggt och fint är det bara att ånga på, vi har ju trots allt ganska roligt på jobbet.

image
Frk Karlsson provar av Pernillas nya spetskreation, som ska åka på turnén, som har premiär idag.
image
image
Underbara Shima i min gamla struts cape, inför affischfoto för Bullets over Broadway på Göta Lejon.
image
Pyssel på Turteatern med Rakt ner i fickan.
image
Middag med Maken och Musse på bästa Bistro Süd.
image
image

Kommentera