Veckoslut

söndag, 22 maj, 2016 av Camilla Thulin

Då var det snart dags för en ny vecka. Veckan som gick har varit som ett riktigt yrväder. Har tyvärr inte haft tid med varken Granntanter eller matinköp.
Har varvat min vakna tid mellan datorn, Stadsteatern, ateljén, Stadsteatern, kedjorna, lyxseconhanderna på Östermalm och tunnelbanan. Har rusat runt, som en galning. Det har nämligen varit damprovningar för Maratondansen i veckan, tyvärr får vi inte visa något, vilket är ytterst fånigt, men vad vet man, kanske det är en bra idé, det visar väl sig förr eller senare. Fredagen kröns av Let’s Dance finalen i en studio med 40 graders värme. Är ytterst tacksam att Johan överlevde trots 38,5 i feber och med en stor dos penicillin. Imorgon börjar en ny vecka med herrprovningar för Maratondansen och planeringar inför Kalmar och Göta Lejon. Jag springer helt enkelt vidare, dyker upp och ner i tuben (tbanan), släpar Ikeakassar fulla av snygga plagg från ML- Secondhand, Birgittas och good old Petronella. Härligt att klä aktörerna och aktriserna i det flottaste, som Prada, Hervé Leger, Chloé, Corneliani och Ralph Lauren.
image
Hos Birgittas på Sibyllegatan
image
image
I Stadsteaterns fina provrum.
image
Utsikt från bron till Gondolen och Eriks
image
image
Backstage, stora scenen, Stadsteatern
image
image
Vår fina Diane Paisly fick en fin plats i Femina – tack!
image
Med Vibekes gulliga Pomeranian på Bistro Süd.
image
image
Äntligen slut, synd att inte Bianca vann.
image

Kommentera