Grönt

torsdag, 5 maj, 2016 av Camilla Thulin

Vårens modefärg är ju grön, som säkert många av er noterat. Här hos oss i Yalikavak är huvudfärgen grön och det gäller att få det ännu grönare. Dessvärre råkade en granne såga ner vårt stora rosépepparträd i våras, så nu gäller det att plantera nytt inför sommaren. Vi är nämligen besatta av olika häftiga träd, som omringar vår lilla tomt. Känslan av djungel är drömmen. Här kan man köpa de mest fantastiska träd i alla storlekar. Idag har vi fått in 4 fina fikusträd, som nu håller på att planteras. Lilla Luddet myser under sitt bord tillsammans med en fantastisk jasmin. Omeletten med dill är klar. Får visa lite maträtter, eftersom denna resa egentligen var ämnad till Tina Nordströms TV serie på 4:an Tina Besöker. Dessvärre vågade inte Tina resa hit p.g.a. läget i Turkiet och det får man respektera. Vi åker på som vanligt och träffar våra turkiska vänner och myser runt. Läget på Bodrum halvön känns under kontroll. Det står en jandarma där man minst anar.

image
image
image
image
image
En klassisk turkisk omelett med tomater, glöm inte att ta bort kärnorna.

Kommentera