Äntligen hemma

onsdag, 4 maj, 2016 av Camilla Thulin

Igår landade vi sent i Istanbul och tog in på ett litet nytt hotell, som fått ok recensioner på TripAdvisor, ett hotell nära flygplatsen, som hette Grand Palace Hotel, inget märkvärdigt, men rent, fräscht, vänligt och extremt nära.till flygplatsen. Ska man resa tidigt nästa dag är det ingen idé att åka in till stan. Istanbuls trafik situation är typ som Beijing, det tar aldrig stopp och blir bara värre för varje år som går. Resan till Milas/Bodrum gick utmärkt med Onur Air, kontrollen på de turkiska flygplatserna är mycket mer noggranna än i lilla Svedala, så har det alltid varit under alla dessa år vi hängt i Turkiet. Nu är vi framme, solen skiner och allt är som vanligt.

image
image
image
Såhär ska häng brallor se ut och inte, som dem man ser i Stockholm.
image
image
image
image
image
Mini är på plats, som vanligt.

Kommentera