Festiviteter

söndag, 1 maj, 2016 av Camilla Thulin

Denna helg har varit en riktig tjofadderittan helg. På ateljén har det varit febril aktivitet. Tre stora klänningar till Kungens 70-års firande skulle bli klara, samtidigt, som alla teatrar och konfektionen också måste rulla på. Gick in till stan igår förmiddag, för att shoppa till Stadsteatern Kulturhuset. Passerade den fantastiska Dannebrogen, som låg longside utanför slottet. Utanför slottet förberedde man cortge och Mellon! Trevligast av allt var den sekulära Turkiska kulturfestivalen i Kungsan. Tyvärr hann jag inte spendera min dag där. Hade verkligen velat dyka in i alla goda inrättningar, som serverade ljuvlig mat och se de rara flickorna dansa traditionella danser och höra några turkiska popstjärnor showa loss. Det får bli nästa år, för denna festival är nämligen återkommande.

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera