Platta skor

lördag, 23 april, 2016 av Karina Ericsson Wärn

Nu är det dags igen. Garderoben bara MÅSTE fyllas på med ett par (snygga) platta skor. Går alldeles för mycket i högklackat, alternerar mellan ett var stövletter från Margiela, stövlar från APT, skor från Marni respektive Reschia. Och det har lite straffat sig, måste gått snett på något vis, för sedan ett tag tillbaka värker ryggen. En värk jag botar genom att simma. Skönast för kroppen är mina gympaskor. Men ibland kan jag bara liksom inte med att dyka upp i gympadojor, fast att ryggen ropar ”tänk dig för”. Gympaskorna av modell air-max som ger bra svikt måste få några skokamrater. Tog en sväng in på NK igår, fast besluten om att komma ut med de perfekta skorna. Pyttsan. Platta snygga skor är svårt att hitta. Eller snarare, platta skor som gör att ben, byxa och/eller kjol bildar en snygg enhet – är svårt att hitta. Nu på förmiddagen, medan tvättmaskinen surrar och fönstren är för smutsiga, sonderar jag nätet i jakt på inspiration. Och blir bara besviken…

643854_e2_xl

648495_e1_pp683213_e1_pp

683836_in_pp

Kommentera