Ett litet ytligt tips

tisdag, 19 april, 2016 av Camilla Thulin

I dessa bisarra dagar ska jag bara komma med ett litet skönhetstips. Nu när solen tittar fram lite då och då och många av oss tar en avstickare söder ut, kan det vara bra att exfoliera huden lite. På kroppen gör jag det dagligen med hjälp av billiga skrubbvantar i blått och en hemmagjord olivtvål från Yalikavak, så inga döda hudceller på min lekamen. Däremot har ansiktet fått vila, eftersom det är så kallt, men idag kände jag att det var dags för lite ansiktspeeling – ta bort lite döda hudceller. Har hittat en mycket prisvärd peeler från No7 på apoteket, endast 99 kronor, den räcker länge och gör sitt jobb. Kan varmt rekommendera den, som ni vet är jag ingen vän av för dyr och lyxigt paketerad kosmetik, det känns mest som miljöförstöring.

image

Kommentera