Rivstart

onsdag, 13 april, 2016 av Camilla Thulin

Nu ska det rivstartas med mina dans och musikalföreställningar, vilket är kul. Bullets over Broadway rullar på fint med kostymerna till föreställningens primadonna, gestaltad av Helen Sjöholm, dagen inleddes med ett produktionsmöte på Göta Lejon. Efter lunch var det toileprovning, för en stor kungabankettsklänning. Självklart hann jag med att dyka in i Visma och banken innan shoppingrunda till Maratondansen. Släpade Ikeakassar fyllda med provskor från Dans och Gymshoppen och moderna mys/träningskläder från kedjorna till Kulturhuset Stadsteatern. Dagen avslutades med en bulgursallad med sojabönor, krispiga bönor, rödlök, pärltomater och varmrökt lax, gott och enkelt.
image
image
image
image
image
image
image
Flotta Micke Mård, jobbar med Parkteaterns Figaros Bröllop.
image
image

Kommentera