Maken slår till

onsdag, 13 april, 2016 av Karina Ericsson Wärn

Igår anlände maken och jag till Paris. Tillsammans. Ovanligt. Och trevligt! Vi slank direkt in hos grannen för middag, krogen Les Racines. Idag har allt handlat om praktiska jobbsaker, från transport av Makode Lindes utställning till deadlines för olika utställare. Allt har gått att hantera via ett 30-tal mejl. Häpp. Lite shopping har hunnits med också. Det var maken som slog till. På en vackert blå linnekostym med väst – och med två par byxor. Det senare är väldigt viktigt att tänka på vid kostymköp då byxorna slits mer än en kavaj, samt behöver tvättas oftare än kavajen. Själv var jag som vanligt klädd i pyjamas, men med kamouflerande kappa ovanpå. Nu dricker jag Kir i väntan på att maken ska laga sjötunga. Livet är hårt.

  
   
    
   
  

Kommentera