Att Fira

onsdag, 6 april, 2016 av Camilla Thulin

Är, som tidigare sagt ingen stor firare av mina födelsedagar, hellre andras, mer än gärna. Min vädurkväll tillbringade vi därför på en kulturafton på Forum med Horace Engdahls boksläpp. En fantastisk kväll med vacker klassisk musik framförd av Love Derwinger, Roland Pöntinen, Cecilia Zilliacus och Lars Cleveman. Hr Engdahl läste stycken ur sin bok ”Den sista grisen”, mellan raderna flödade underbara toner av Schumann, Ravel och Wagner. Aftonen avslutades med ett härligt kulturmingel. Innan hemfärden blev jag bjuden på en mycket god middag på Tennstopet i den nyrenoverade matsalen, som slår det mesta i denna stad. Ett underbart vackert rum i en flott stadshotellkänsla, god mat och excellent service, dit ska vi snart gå igen! Väl hemma blev det tårta, magnifika rosor och lite skumpa. Har knappt hämtat mig än, för veckan rullar på med fullspäckade dagar och kvällar med middagsmöten, både igår och ikväll. Imorgon väntar en heldag hos NK Dam, välkomna ni, som har vägarna förbi.
image
image
image
Flotta Sarah Danius, en annan vädur, som, som fyllde 5/4.
image
image
Kan det bli bättre, förebild ett, som borde vara statsminister, Inga-Britta Ahlénius och mannen, som numer är känd från Let’s Dance.
image
image
Tennstopets fina matsal.
image
image

Kommentera