Förkylt och begravning

fredag, 1 april, 2016 av Karina Ericsson Wärn

Nä va sjutton, förkyld för tredje gången inom kort tid. Suck. Idag så pass att Kulturhuset Stadsteaterns kontor inte är att tänka på. Vill inte smitta ner friska (re) kollegor. Dricker ingefärsvatten med honung i sådana mängder att kronisk inkontinens är att vänta. I övrigt plockar jag lite bland det administrativa, funderar på om jag skall orka börja läsa i en av mina nyinköpa böcker. Justerar saker och ting i mitt flyttade hemma-arbetsrum. Stödhandlar för övrigt alltid litteratur hos oberoende trevliga Söderbokhandeln i Götgatsbacken, slink in där om du inte redan är stammis, och gå ut med minst en pocket! I övrigt klagar jag inte alls, för i eftermiddag skall jag gå på begravning. En gammal kamrat och kollega som fick malignt melanom. Förskräckligt. Vädret utanför de oputsade fönstren matchar dagen, regn med lätta inslag av något snöliknande. Dystert.

   
    
 

Kommentera