Premiär, teve, middag.

fredag, 18 mars, 2016 av Karina Ericsson Wärn

Igår blev jag intervjuad av ett litet team från konshallen Artipelag om Andy Warhol. De gjorde också en kondenserad variant på Warhols screen-shots, dvs lät den intervjuade sitta tyst framför kameran väldigt länge. En situation många finner besvärande. Jag tyckte det var skönt. Äntligen lite lugn och ro samt tid för eget tänkande. Hann exempelvis knäcka kvällens hopplösa ekvation: att vara på 3 ställen samtidigt. TV/middag/premiär. TV och Let’s Dance med Johan Rabaeus ströks på tidigt stadium med hänvisning till middag och premiär. Premiären av Pappan, på jobbet, får stryka på foten pga middag. Men jag hinner med fördrinken tillsammans med teaterchefen Anna Takanen, den franska pjäsförfattaren Florian Zeller, franska ambassadören samt kulturattachén och lite kollegor. Sedan svisch hem till dukat bord, make, gäster och mat. Maken står förstås för matlagningen, fisk i galet vatten till varmrätt, citron- och pinjepaj till dessert. Häpp!

Kommentera