Låt oss dansa

lördag, 12 mars, 2016 av Camilla Thulin

Igår var det äntligen premiär på Let’s Dance, TV4. Jag och fröken Karlsson var på plats, för att stötta våra deltagare Johan och Ewa. Till Ewa har vi sytt en Chanelinspirerad dräkt, eftersom hon inte ville vara lika naken, som resten av de sköna dansöserna och till Johan gör vi olika västar, som funkar med svart skjorta och byxa. Skjortorna har förresten den andra Granntanten köpt hos Hollington på rue Racine i Paris – flott ska det vara. Tyvärr kände vi oss inte speciellt välkomna till spektaklet Let’s Dance, förrän vi träffade 4:ans eventansvariga Lotta, en vuxen erfaren kvinna med total koll. Självaste showen var trevlig och alla medverkande är extremt duktiga och ambitiösa på olika sätt. Självklart är det yngre gardet mer raska och viga än det äldre, som dock är mycket roligare. Det är ju trots allt underhållning och då blir mixen kul.
Tyvärr kom Johan och flotta Cecilia sist, men några ska ju bli sist, tror att detta vuxna par kan ta det ganska bra. Det är bara att ta nya tag inför nästa fredag. Kanske åker de ut, men vad gör det, för det var ju kul så länge det varade. Eller, så vänder den nedåtgående kurvan……
image
Frk Karlsson och frk Fröling
image
Dansdomare flotta Cecilia Lazar, faster till min goda vän Gabriel.
image
I VIP-rummet
image
image
Frk Karlsson med vindögd chef.
image
Ewa och Tobbe i full fart.
image
Det flotta tangoparet på språng.

Kommentera