Bästa midjeformaren

fredag, 4 mars, 2016 av Camilla Thulin

Nu har jag äntligen hittat den, en midjeformare, som slår Maidenforms gamla sköning med hästlängder. Fick tips av kära Sarah DF och fina frk Karlsson om denna vara. Skillnaden är att denna är något längre, mer kurvig och materialet är bättre, priset är dock något högre. En super midjeformaren från proffsmärket Miraclesuits, som gör de mest fantastiska baddräkter. Köpte min hos trevliga Gustaf Mellbin på Mariatorget, den finns även hos dem på nätet, www.gustafmellbin.se. Jag är typ 70/72 i midja, köpte en small och blev typ 68! En höjdare helt enkelt, so. Gör skillnad och håller in magen. Jag vill ha min mage kvar, men ibland är det snyggt när den hålls in av ett verktyg som detta. Jag gillar dessutom att ha stöd för ryggen. Det är Stödan, som är grunden för detta verktyg, som många maskörer har på set, då de står 14h om dagen.

image
image

Kommentera