Vår i Webbshoppen

lördag, 20 februari, 2016 av Camilla Thulin

Idag har vi öppnat upp våren i webbshoppen. Det är så härligt att kunna erbjuda våra fina, annorlunda plagg till alla, som bor utom räckhåll för våra fina butiker och för alla, som inte hinner med att shoppa, men som har lust att inhandla något nytt, här kan du klicka in dig om du vill se vad vi har. Just nu finns favoriterna Louise/omlott och Lille/knuten i flera härliga mönster och färger, och en av mina favorit toppar i bomull/lycra, Tassa fylld med underbara Chihuahuor. Materialen är viscose/lycra på alla toppar, förutom hundtröjan. Ett bra material, som tål många tvättar, 40 grader. Kanske du hittar något, vi har stl. från 34 – 48, annars är du så välkommen en annan dag, om inte annat, så för lite inspiration!
image
Louise – parrot, ett underbart mönster, jag är besatt av vackra djurmotiv.
image

Lille, med knut och perfekt passform med Monet blommor.
image
Världens gulligaste top, Tassa med Chihuahuor, en favorit bland många.

Kommentera