Mask & Peruk

torsdag, 11 februari, 2016 av Camilla Thulin

Tiden bara flyger iväg. Har tagit över en av mina ”flickors” tjänst, fakturering och kreditering. Sofia är nämligen nybliven mamma till lille Adrian, vilket är helt ok. En arbetsbörda till, men vad fan, det är intressant att veta att huvudet fortfarande är mottagligt för informationen och att den samtidigt fäster. Mitt förmiddags nöje är därför nets och webbshop och Visma, efter inflödet, så blir det utflöde, pengarna ska rulla. Eftermiddagen spenderade jag hos maskör Susanne von Platen på Kulturhuset Stadsteatern, hon är ansvarig för mask på teaterns höst musikal. Vi gick igenom scener och tankar. Projektet är inte helt lätt, en parafras på en gammal pjäs, som ska bli nyskrivet och annorlunda, det finns inga direkta förlagor på vår text. Det är mycket smidigare att göra ett vedertaget stycke i exakt period. Allt som har med historia att göra känns mer intressant – i min värld.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera