Trafikrepeterar

söndag, 7 februari, 2016 av Camilla Thulin

Och så var det söndag igen, en dag, som ska ägnas åt trafikrepetering med Janina. Det är läskigt och väldigt trevligt. Körandet funkade bättre idag. Turen gick till Grand Hotel i Saltis, sedan vidare ut mot puttriga Älgö. Lite välbehövliga parkeringsövningar klämdes in. Mitt trauma är att jag tror att bilen i motsatt fil ska köra på mig. En fullständigt tantologisk tanke, för vem kör på någon bara sådär. Här är det övning och omprogrammering som gäller. Snart är jag nog övertygad att den andra bilen vet exakt vad den gör. Det är kul och Janina är både rolig och en suverän trafikterapeut. Siktar på att vara Johans chaufför till påsk. Har dessutom upptäckt flera bekanta med min noja.  Det enda sättet att bli av med den är att ta tjuren vid hornen maila till info@trafiktanter.se, för konsultation.
image

Kommentera