Musikaler

lördag, 23 januari, 2016 av Camilla Thulin

Igår rusade tiden iväg. Jobbade med det stora musikalprojektet på Kulturhuset Stadsteatern på morgonen. Ett underlag, för kostymbudget skulle lämnas in på eftermiddagens produktionsmöte. Innan turen till teatern, hann jag köpa en body till Molly Pettersson Hammar, för den stundande toileprovningen, inför Mellon. Sedan lite kollektionssnack och Tuben till city och Kulturhuset Stadsteatern, för kostymplock på kostymlagret till Göta Lejons affischplåtning på måndag, inför höstens flotta musikal. Mellan plocket klämde jag in Kulturhuset Stadsteaterns  produktionsmöte, som handlade om teaterns stora dansföreställning till hösten av sköna Kenneth Kvarnström. Efter mötets slut, blev det 2h till på kostymförrådet, letade efter bl.a. kostymer i stl 56, för en herre som är 1,90. Då gäller det att ha tumme med måttbandet och känna till de viktigaste måtten. På teatern är de flesta plagg ändrade. Jag har turen att ha jobbat med de flesta av teaterns aktörer och aktriser, har därför koll på lagrets storlekar. Just igår hittade jag en mängd kostymer och västar till min manliga aktör, som en annan grandios aktör burit genom åren. Plaggen  kommer att bli bra på bild med hjälp av säkerhetsnålar och långa tapetserinålar, eftersom de viktigaste måtten stämmer. Det slutade med 5 fullproppade Ikeakassar och en taxi hem, kunde tyvärr inte släpa allt på Tuben. Nästa steg var en snabb uppiffning och flott middag på övre Ö hos härliga vänner, Musse var givetvis välkommen och deltog i samtalet på sitt egna vis. Lördagen har ägnats åt tvättstuga, bunkring och matlagning.
image
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera