Teaterdag

måndag, 18 januari, 2016 av Camilla Thulin

Min dag började med en genomgång tillsammans med Kenneth Kvarnström och vår höstföreställning på Kulturhuset Stadsteatern. Jag blev mycket klokare av vårt möte. Vi gick igenom pjäsen, scen för scen. Nu vet jag vad jag ska jobba fram, har logistiken helt klar för mig. Sedan kan det ju hända saker på resans gång, men det får man ta då. Den andra Granntanten Karinas rum gapade tomt, för hon är ju i Paris och myser. Nästa möte skedde på Göta Lejon, bästa maskören Erika Nicklasson provsminkade en av våra flotta sångfåglar inför höstens musikal. Vi tittade på färger och pratade klänning, blommor och smycken. Sedan blev det en sväng till ateljén och nu är jag hemma, för att snart piffa till mig inför Guldbaggegalan. Det blir vinröd paljett ikväll, samma som Maria Lundqvist har i vår film En underbar jävla jul.
image
image
image
image
image

Kommentera