Gala Månad

söndag, 17 januari, 2016 av Camilla Thulin

Det är bråda tider, mycket jobb och  härliga gala inbjudningar. I fredags var det flott, elegant Elle Gala fest på Grand Hotel i bästa Michael Bindefelds regi, alltid lika generöst och lyxigt. Underbart var att aftonklänningsdesignern Ida Sjöstedt fick designpriset, vilket hon verkligen är värd. En kvinna med helt egen stil och uttryck. Nästa gala var av en helt annan karaktär, Fadime Galan på Berns i eftermiddags, iscensatt av eminenta Sara Mohammad,  ordförande för Riksorganisationen GAPFGlöm Aldrig Fadime och Pela – kolla HÄR. I år uppmärksammar GAPF, Bortförda Barn,  barn mot barn, tvångsäktenskap och ”oskuldskontroller”. En oerhört intressant och viktig eftermiddag med talare, som Anders Yngman, Beatrice Ask, Gertrud Åström och Jasvinder Sanghera. Är glad att jag var inviterad till dessa två mycket olika, men fina galor.
image
image
image
Mot Fadime Galan med mitt afghanska halsband.
image
image
image
image
En av landets vassaste journalister Katarina Gunnarsson, min granntant och Niklas Palmklint, min goda vän och eviga glammfotograf.
image

Kommentera