Dernière och Finissage

söndag, 3 januari, 2016 av Camilla Thulin

Idag är det sista dagen på ”min” utställning på Kulturhuset Stadsteatern.
Jag känner mig mycket hedrad och stolt över att fått så mycket yta, för att visa mina skapelser och samlingar genom åren. Har fått så många fina trevliga tillrop angående utställningen, från både kända och okända. Imorgon börjar den andra Granntanten och hennes team att demontera utställningen. Den ska packas pedagogiskt och skickas vidare till södra Sverige, för att där återuppstå i mitten av juni. Det ska bli spännade att se den i nya lokaler och roligt att kamraterna söderut kan få sig en inblick i min brokiga karriär. Ikväll har vi en liten finissagemiddag, den andra Granntanten och jag. Förmodligen smider vi nya planer inför framtiden.
image

Kommentera