Nytt År Ny Doft

torsdag, 31 december, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Så var vi då här igen, vid årets sista dag. Vi säger adjö väldigt stillsamt, med bubbel i glasen och lite Kalix löjrom och annat gott. Kanske ett parti backgammon. Utöver allt spännande arbete som väntar 2016 med allt från utställningar och modeveckor till bokstavsbakande så står också en ny doft på agendan. Varje år har för mig sin egen doft. 2014 var Black från Comme des Garcons. 2015 Blanche från Byredo. 2013 hade jag sällskap av två olika Annick Goutal och dessförinnan regerade Muschio Oro inköpt i Florens hos klostret Santa Maria Novella. Hur 2016 skall dofta vet jag inte riktigt ännu…men jag drömmer om ingefära, rökelse, choklad och mandel…kan de ingredienserna finnas på flakong månntro? Gott Nytt på er!

Kommentera